„Заедно за по-добър живот” е мотото под което  Асоциация НАЕ ще  отбележи   международния ден на хората с рядката диагноза наследствен ангиоедем  на 16 май  2020 г.  Тази година бе предизвикателство и за семействата с  диагноза впредвид  създалата се обстановка в България и в света  заради пандемията с КОВИД 19.  Поради тази причина , организацията   ще отбележи международния ден  в социалните мрежи с подкрепящи  снимки с  медици , пациенти и приятели.

Асоциация НАЕ посвещава отбелязването на този важен световен информационен ден  на лекарите и изказва своите благодарности   за подкрепата им през всичките тези години

Вече дванадесет години организацията не спира  информационните си дейности и увеличава своите привърженици за каузата.

Ако вие или ваш близък страдате от периодични отоци по тялото без установена причина и неповлияващи се от противоалергична терапия  е възможно да страдате от придобит или наследствен ангиоедем. Асоциация НАЕ  ще ви помогне за да получите бързо диагностициране, при правилните специалисти  и получаване на адекватно  лечение. Въпреки, че диагнозата нарушава качеството на живот на болните и им създава физически и психически дискомфорт, заедно проблемите могат да се преодоляват .

И тази година призоваваме обществото към съпричастност и подкрепа.

Вашият коментар