Балканска среща на хората с редки болести

Под патронажа на Комисия по здравеопазването

На 41-то Народно събрание на Република България

Национален Алианс

 на Хора с Редки Болести

 

 

П   О   К   А   Н   А

 

 

 

Скъпи приятели и колеги,

 

На 24 март 2012 г. от 10.00 ч. в Парк-хотел “Москва” под патронажа на Комисията по здравеопазването на 41-то Народно събрание ще се проведе Балканска пациентска среща на хора с редки заболявания под мотото „Заедно към успеха”. Участие ще вземат представители от Гърция, Румъния, Турция, Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония и Албания. Поканени са  водещи представители на пациентското движение от Европейски международни организации, както и партньори от Франция, Русия и Грузия.

Балканските държави имат сходни проблеми в здравеопазването. Целта на инициативата е да се постигне по-голяма ефективност чрез обмяна на опит и обединяване на усилията. Водещи специалисти по редки болести ще представят постиженията и проблемите в областта на национално и международно ниво. 

От името на Национален алианс на хората с редки болести, както и на хилядите пациенти Ви каним да присъствате на това значимо събитие.

Осъществяването на срещата е от огромна полза не само за засегнатите от редки болести в страните от Балканския регион, но и за Пациентското движение в световен мащаб.

Очакваме вашето потвърждение на имейл: tomov@raredis.org,  nakov@raredis.org              

 

Владимир Томов

Председател на НАХРБ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.